Peak Pilates Comprehensive – het meest volledige certificatie programma van Peak Pilates® bereidt u voor om les te geven aan zowel individuele klanten als aan groepen. Daarbij leert u hoe oefeningen voor speciale populaties kunnen worden aangepast. PPC omvat het klassieke Matwerk en oefeningen uitgevoerd op traditionele Pilates-apparatuur: Reformer, Cadillac, Chairs, Small Barrells en High Ladder Barrel. De cursus wordt ondersteund door een uitstekende Manual inclusief map en instructor DVD’s.

Elk niveau van het PPC-programma is opgebouwd uit modules, die in het weekend gepland zijn, van vrijdagmiddag tot en met zondag.

PPC2 bestaat uit 2 modules van 3 dagen. In dit level bouwen we verder voort op de kennis en vaardigheden die aangeleerd zijn in PPC1. In de cursus werken we verder op Mat, Reformer, Cadillac, Barrels, Chair en kleine accessoires.

De focus ligt op het verdiepen van de lesgeefvaardigheden door nieuwe cueing en touch technieken. Hiernaast introduceren we ook het lesgeven van Reformerles aan kleine groepen.

Vereisten voor deelname: succesvolle afronding van PPC1

0