De Academy

Bij the Pilates Place Academy krijg je een top-opleiding in de Klassiek Pilatesonderwijs . Onze missie is de beste Pilates professionals ‘af te leveren’. Daarom zijn de opleidingen voorzien van de uitstekende materialen, duidelijke instructor manuals en complete instructor DVD’s. En met de opleidingen van Peak Pilates® krijgen onze cursisten een Internationaal Certificaat in handen. Ook dit onderscheidt ons van anderen in de markt. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, dit zie je ook terug in onze trainingslocatie die van alle gemakken voorzien is en volledig is ingericht met Peak Pilates® apparatuur.

Master Instructor Helga Sylvester

Als teacher trainer heeft Helga maar 1 doel: het beste uit ‘haar trainers’ te halen. Het coachen en begeleiden van (nieuwe) Pilates Trainers is daarin een belangrijk onderdeel. In de Opleidingen staat voor haar dan ook het succes van de cursist op de eerste plaats. Door haar effectieve en enthousiaste manier van lesgeven is Helga ook veelgevraagd Internationaal Trainer. Daarnaast levert zij ook voor Fitness organisaties en Pilates Studio’s Instructor Trainingen op maat, waarbij de training volledig wordt geschreven op de behoefte en wensen van de klant. Klik hier om contact met Helga op te nemen. Hier kun je Helga volgen op Instagram en Facebook .

Peak Pilates® opleidingen

Wij hebben een simpele filosofie bij Peak Pilates: We leren hoe les te geven en niet alleen wat de oefeningen zijn. Wij richten ons op de klassieke Pilates methode met een systematische trainingsaanpak die uitstekende trainers oplevert.
Bij Peak Pilates, hebben we een unieke coaching methode ontwikkeld om het potentieel van elke leerling te verhogen.

Nog meer redenen om te kiezen voor Peak Pilates:
• Peak Pilates is een gevestigd en wereldwijd gerespecteerd opleidingsinstituut.
• We hebben een internationaal netwerk opgericht, waardoor we trainingen en workshops over de hele wereld uitvoeren
• We bieden onze Peak gecertificeerde trainers marketing ondersteuning en vermelding op onze instructor zoekmachine via www.peakpilates.com.

0