Peak Pilates Comprehensive – het meest volledige certificatie programma van Peak Pilates® bereidt u voor om les te geven aan zowel individuele klanten als aan groepen. Daarbij leert u hoe oefeningen voor speciale populaties kunnen worden aangepast. PPC omvat het klassieke Matwerk en oefeningen uitgevoerd op traditionele Pilates-apparatuur: Reformer, Cadillac, Chairs, Small Barrells en High Ladder Barrel. De cursus wordt ondersteund door een uitstekende Manual inclusief map en instructor DVD’s.

Elk niveau van het PPC-programma is opgebouwd uit modules, die in het weekend gepland zijn, van vrijdagmiddag tot en met zondag.

 

PPC1 bestaat uit 4 modules. Elke module bouwt voort op de kennis en vaardigheden die in de vorige module zijn geleerd. PPC1 omvat: Matoefeningen inclusief buildingblocks, Reformer oefeningen, Cadillac, High Chair, Small Barrels en High Ladder Barrel. Verder aandacht voor o.a: cueing, touch technieken, inleiding tot de 5-part formula for succes, hoe een complete Pilatessessie op te bouwen en meer.

Vereisten voor deelname: kennis van basale menselijke anatomie en minstens 20 uur Pilatestraining

 

0